Empresa

OBRES I SERVEIS ELMAR VALLES, S.L., es una empresa de recent creació, formada per tres professionals amb una gran experiència en el sector de la construcció, promoció i gestió d'obres El nostre objectiu sempre ha estat evolucionar cap a la millora en el servei per aconseguir un producte final de qualitat, innovant tant en processos constructius com en equipaments i materials utilitzats en les nostres obres.

 

Les obres aquí relacionades, formen part del nostre currículum personal, algunes les hem realitzat com OBRES I SERVEIS ELMAR VALLES, S.L. i d'altres integrats en l'equip d'altres empreses, en etapes anteriors de la nostra trajectòria professional de mes de vint anys. La nostra empresa no forma part de cap grup immobiliari.

 

El compromís amb els nostres clients és clar, realitzar les obres amb la qualitat, el cost i el termini establert. Per això, disposem d'un equip de professionals especialistes en tots els oficis de la construcció i en el que també intervenen interioristes, enginyers, arquitectes y tècnics per a donar una resposta integral a qualsevol necessitat del projecte, client o arquitecte.

 

OBRES I SERVEIS ELMAR VALLES, S.L., respon tant a les necessitats del client particular com a les del professional, oferint els següents serveis:

 

    - OBRA NOVA

    - REHABILITACIÓ i REFORMA

    - INTERIORISME

    - GESTIÓ INTEGRAL D'OBRES

 
 
 
 
 
Condicions d′ús © 2009 Obres i Serveis | Major, 40 - 08221 Terrassa | Telf. 93.733.69.80 - Fax. 93.733.89.18 - E-mail info@obresiserveis.es